Μενού Κλείσιμο

Την Τετάρτη η Πρωτοβουλία «I Can’t Breathe» στην Αντιπεριφερειάρχη

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα συναντηθεί η Συντονιστική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Πολιτών «I Can‘t Breathe«, με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή, από τις 28 Σεπτεμβρίου είχε καταθέσει αίτημα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου η οποία ήδη από την περασμένη Παρασκευή όρισε συνάντηση, στην οποία εκτός από την αντιπεριφερειάρχη και τα τρία μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, θα συμμετέχουν και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πρόκειται ίσως για τη σημαντικότερη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει η Πρωτοβουλία «I Can’t Breathe», αφού από αυτήν αναμένεται να προκύψουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα, αλλά ενδεχομένως και ειδήσεις.

Από πλευράς Πρωτοβουλίας, αναμένεται να γίνει εκτενή αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η «μισή πόλη» λόγω της δυσωδίας, αλλά και να κατατεθούν προτάσεις για την επίλυσή του. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως η Πρωτοβουλία Πολιτών «I Can’t Breathe», δεν φαίνεται διατεθειμένη να «παρατήσει» την υπόθεση, μέχρι το πρόβλημα να αποτελέσει οριστικό παρελθόν

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ