Μενού Κλείσιμο

 Την Πέμπτη η παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού “Ανανέωση Τώρα”

 “Αποκαλυπτήρια” θέσεων και αρχών

Στις 14 Μαρτίου 2019 ολοκληρώνεται ένας χρόνος από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Νταντάμη για Δήμαρχος Κατερίνης και τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου συνδυασμού. Είναι η ημέρα που και πάλι επιλέγει ο Γιώργος Νταντάμης για να παρουσιάσει, με συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης.

Σε σχετικό βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, αναφέρονται τα εξής: “14 Μαρτίου 2018 – 14 Μαρτίου 2019

Εδώ και ένα χρόνο βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του Δήμου Κατερίνης. Καταγράφουμε τις ανάγκες, τα θέλω, τις δυνατότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.

Χτίζουμε μια ισχυρή ομάδα.

Φτιάχνουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο για τον Δήμο Κατερίνης, από τα παράλια, το κέντρο της πόλης έως τις ορεινές περιοχές των Πιερίων και του Ολύμπου.

Ένας χρόνος διαλόγου και διαβούλευσης με τους δημότες, τις συλλογικότητες του Δήμου και την επιστημονική κοινότητα.

Στις 14 Μαρτίου 2018 ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα ενός ανεξάρτητου, ακομμάτιστου και ακηδεμόνευτου συνδυασμού για τον Δήμο Κατερίνης.

Στις 14 Μαρτίου 2019 ανακοινώνουμε το πρόγραμμά μας που αποτελεί τον οδηγό για την Ανανέωση Τώρα στον Δήμο Κατερίνης, για έναν δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης  Γιώργο Νταντάμη”.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ