Μενού Κλείσιμο

Τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Χθες (και) στην Κατερίνη

Με λαμπρότητα και επισημότητα, τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πόλη της Κατερίνης, χθες Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Παναγίας.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως. Στη συνέχεια, ομιλία για τη σημασία της εορτής , εκφώνησε ο Επίλαρχος, Απόστολος Τούφας, της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, από το Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης, Αντιδήμαρχο Κατερίνης, κ. Χρήστο Λεμονόπουλο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Υποδιοικητή του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης,  την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πιερίας,  το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας και το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας.

Ακολούθως, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ