Μενού Κλείσιμο

Τιμή και αναγνώριση για δυο πρ. ιατρούς του Νοσοκομείου

Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας, βραβεύτηκαν δύο επιφανείς πρώην Ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Ο κος Διαμαντής Ζήσης και η κα Σλέποβα Τατιάνα, που επί δεκαετίες παρείχαν εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Πιερίας, αφήνοντας στο νοσοκομείο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό, καθώς είχαν τεράστια εμπειρία και εξαιρετικό ήθος, όπως σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ανέστης Μυστρίδης.

Ο κος Διαμαντής Ζ., Δ/ντής του Παθολογικού τμήματος, δεν αρκούνταν μόνο να δίνει εντολές στους υφισταμένους του αλλά μέχρι τέλους της σταδιοδρομίας του παρείχε ο ίδιος ιατρική φροντίδα υγείας σε όλους τους ασθενείς.

Η κα Σλέποβα Τ., Δ/ντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος, αποτελούσε πυλώνα ασφαλείας του Χειρουργικού – Αναισθησιολογικού τομέα καθώς η εμπειρία της καθιστούσε εφικτή και ασφαλή ακόμη και την πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

«Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε τώρα που θα έχουν ελεύθερο χρόνο να χαρούν τις οικογένειες τους και να απολαύσουν ότι στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με υγεία και ευτυχία», είπε ο κ. Μυστρίδης, ο οποίος κλήθηκε στην εκδήλωση για την βράβευση των δύο ιατρών

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ