Μενού Κλείσιμο

 Τη λαϊκή του Σαββάτου επισκέφθηκε ο υπ. βουλευτής Παντελής Τσιακίρης

Πρώτα η Ελλάδα

Στη λαϊκή του Σαββάτου βρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου Παντελής Τσιακίρης.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες και παραγωγούς, όπου εύκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει τη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση Τσίπρα και στις προηγούμενες που έχουν φτάσει τη χώρα και τον τόπο σε αυτή τη δυσμενή θέση.

Ο κόσμος του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις επικείμενες εκλογές, ενώ αρκετοί ήταν κι αυτοί που δε δίστασαν να δηλώσουν και τη στήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Ο κος Τσιακίρης αποχωρώντας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα οι ευχές και η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος με γέμισαν δύναμη για τη συνέχεια του αγώνα. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως τα προβλήματα των πολιτών είναι πολλά και πρέπει να βρεθούν άμεσα βιώσιμες λύσεις. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους για μια αξιοπρεπή και ηχηρή αντιπροσώπευση στη Βουλή! Σ’ αυτόν τον αγώνα για τη Μακεδονία μας, σ’ αυτόν τον αγώνα για τη χώρα μας, δεν περισσεύει κανείς! Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες!»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ