Μενού Κλείσιμο

Τι ανταπαντά ο Θωμάς Αναστασιάδης στον Νίκο Κατανά

Η δημόσια αντιπαράθεση συνεχίζεται για την απόφαση των Δημοτικών Πάρκινγκ να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ που υλοποιείται και με την προτροπή της ΚΕΔΕ, ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Κατανά και Θωμά Αναστασιάδης.

Μετά τη χθεσινή απάντηση του κ. Κατανά, αργά το βράδυ, ακολούθησε νέα απάντηση του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος αναφέρει:

«Αξιότιμε φίλε Νίκο Κατανά,

Θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια:

  1. Που απάντησες εκτενώς στο 2 σειρών δημοσίευμά μου (https://www.facebook.com/2106728729603668/posts/2745354455741089/) και αφιέρωσες χρόνο για να ενημερωθούν σχετικά και οι δημότες.
  2. Που δεσμεύεσαι δημόσια ότι ΔΕΝ θα αυξηθεί ο αριθμός των «προσφύγων».
  3. Που δεσμεύεσαι δημόσια ότι θα διαχειριστείτε με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα πάρετε και δεν θα δώσετε δουλειά σε ημετέρους, απευθείας αναθέσεις κτλ.

Φίλε Νίκο, που υπηρέτησες πιστά την προηγούμενη διοίκηση μέχρι λίγους μήνες πριν τις εκλογές, που διετέλεσες συνεργάτης του κυρίου Παπαζιώγα στην διαχείριση του προσφυγικού, γνωρίζεις, καλύτερα εμού, τι πρεσβεύατε και ποιες κινήσεις κάνατε, για να μην γίνει η Κατερίνη σαν τις δεκάδες περιοχές της χώρας που υποφέρουν από το «προσφυγικό».

Σου θυμίζω ότι εγώ δεν έχω διοικήσει ούτε ένα λεπτό και ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως σωστά με αποκαλείς, να σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τις δημόσιες δεσμεύσεις σου, τις οποίες κοινοποιώ και εδώ, για να ενημερωθούν ακόμα περισσότεροι δημότες.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ