Μενού Κλείσιμο

Τι αναφέρει η Π.Ε. Πιερίας για την «υπόθεση» στη Διεύθυνση Μεταφορών

«Η αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει και συνδράμει» στην έρευνα που διεξάγεται από τις ελεγκτικές αρχές στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Ε. Πιερίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η συγκεκριμένη υπηρεσία της Π.Ε. Πιερίας έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, για τουλάχιστον 200 περιπτώσεις παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης, έναντι αμοιβής. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 συλλήψεις και μεταξύ αυτών βρίσκονται υπάλληλοι της Υπηρεσίας και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών.

Οι έρευνες των «αδιάφθορων» ξεκίνησαν πριν από μήνες, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας της επιχείρησης.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της «επιχείρησης» από τις ελεγκτικές αρχές, με απόφασή της η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, προχώρησε στην «άμεση αναστολή» της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου που πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο την έρευνα των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, προκειμένου να μη μείνει καμία σκιά στη λειτουργία της υπηρεσίας.

«Ως περιφερειακή διοίκηση δεν δείχνουμε ούτε πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε οποιοδήποτε φαινόμενο αδιαφάνειας και είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε με κάθε μέσο και τρόπο το έργο των ελεγκτικών αρχών», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ