Μενού Κλείσιμο

Θωμάς Αναστασιάδης:  Η διοίκηση πρέπει άμεσα να επιληφθεί

Ανοιχτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Κατερίνης με τους Πολίτες σε Δράση, Θωμά Αναστασιάδη, για τις εικόνες εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει: «Βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου και οι εικόνες των εγκαταλελειμμένων κτιρίων, νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό, είναι ντροπή για την παραλία μας.

Ακριβώς απέναντι από την πινακίδα με την γαλάζια σημαία της ακτής, είναι άκρως αντιφατικό και κυρίως αντιαισθητικό να έχουμε αυτήν την εικόνα στην καρδιά της τουριστικής μας ζώνης.

Η διοίκηση θα έπρεπε καιρό τώρα να έχει φροντίσει τον χώρο και να προστατέψει έτσι τους επιχειρηματίες που επενδύουν κοντά σε αυτά τα μισογκρεμισμένα κτίρια.

Έστω τώρα, οφείλει να «σουλουπώσει» όσο μπορεί αυτά τα κτίρια, να καθαρίσει ή να κλείσει οπτικά με κάποιο τελάρο για παράδειγμα στο οποίο θα υπάρχουν φωτογραφίες ή διαφημίσεις του τόπου μας, καθώς είναι αδύνατον να υπάρχουν σήμερα λουόμενοι ή να τρώνε κάποιοι στα διπλανά καταστήματα και παράλληλα ένα μηχάνημα να δημιουργεί σκόνη ή θορύβους.

Κάνω έκκληση στην διοίκηση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάτι αυτονόητο.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ