Μενού Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή σε τάξη δημοτικού σχολείου

Αναστάτωση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, καθώς έπεσε ψευδοροφή σε αίθουσα της ΣΤ’ τάξης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thestival, το πρωί της Πέμπτης κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή της σχολικής αίθουσας στην οποία στεγάζεται το δεύτερο τμήμα της ΣΤ΄ τάξης του 4ΟΥ Δημοτικού σχολείου Πυλαίας.
Νωρίτερα υπήρχε η πληροφορία ότι εκείνη την ώρα τα παιδιά δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, καθώς ήταν ημέρα εκδρομής. Ωστόσο αργότερα αποσαφηνίστηκε πως χάρη στην δασκάλα που κατάλαβε έγκαιρα τι επρόκειτο να συμβεί, έβγαλε τα παιδιά από την αίθουσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν την αναχώρηση, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω νωρίτερα. Λίγο μετά όλη η ψευδοροφή έπεσε.

«Θα μπορούσε να γίνει μεγάλο κακό. Θα αποδοθούν οι ευθύνες. Ευτυχώς ήταν προγραμματισμένη εκδρομή για σήμερα και έτσι τα παιδιά βγήκαν 10 λεπτά νωρίτερα», είπε η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Ελένη Γιαννούδη, μιλώντας στο GRTimes.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο. Πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη γνωστοποίησαν στο thestival ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ