Μενού Κλείσιμο

Θερμαινόμενοι χώροι σε Κατερίνη και Δίου Ολύμπου για την προστασία ευπαθών ομάδων

Θερμαινόμενους χώρους για την προστασία από το ψύχος θέτουν οι Δήμοι Κατερίνης και Δίου Ολύμπου, στη διάθεση ευπαθών κοινωνικών ομάδων (αστέγων κ.α.).

Στην Κατερίνη, ο εν λόγω θερμαινόμενος χώρος θα είναι προσβάσιμος από το Σάββατο το πρωί 13 Φεβρουαρίου και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί βάσει και των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν. Σε όλους όσοι φιλοξενηθούν στο χώρο, θα διενεργηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid) covid -19, από νοσηλευτικό προσωπικό των ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» & τη ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου Κατερίνης.

Τα τηλέφωνα στελεχών του Δήμου και πιο συγκεκριμένα 6974 057 513 (Πέτρος Διαμάντης) & 6942 554 710 (Μαρίζα Αντωνακοπούλου) θα δέχονται κλήσεις από πολίτες για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι και γενικότερα συνδημότες μας, που χρειάζονται σχετική συνδρομή και βοήθεια.

Στο Δήμο Δίου-Ολύμπου οι αντίστοιχοι θερμαινόμενοι χώροι είναι στο ΚΑΠΗ Λιτοχώρου και στο δημαρχείο στην Κονταριώτισσα.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Δίου Ολύμπου, οι χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021 και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με την εξέλιξη του κύματος κακοκαιρίας, που αναμένεται να πλήξει την περιοχή (χιονόπτωση – παγετός). Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των χώρων, θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στους ακόλουθους τηλεφωνικούς αριθμούς: Μουλά Βασιλική, 6957509479 και Βαλσαμόπουλος Κωνσταντίνος, 6973775156

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ