Μενού Κλείσιμο

Θεόδωρος Γ. Σιαμάγκας

Η υποψηφιότητα μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές  στο πλευρό του Σάββα Χιονίδη εδράζεται στην πεποίθηση μου ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να θεωρείται απλώς ως ένας φορέας διαχείρισης τοπικών προβλημάτων. Η δική μου θέση αναφέρεται σε μια Δημοτική Αρχή που μεταπλάθει σε έργο το όραμά της, με το οποίο  εμπνέει τους πολίτες και τους ωθεί στη συμμετοχή και σύμπραξη.

Ο αγώνας μου έχει στόχο να υπηρετήσει ένα σχέδιο δημιουργικής αναμόρφωσης της πραγματικότητας της πόλης μας. Ένα σχέδιο για μια πόλη στην οποία οι νέοι θα ακούγονται, θα καταθέτουν ιδέες, θα συμμετέχουν ως υπεύθυνοι πολίτες. Ένα κάλεσμα που αφορά και επιζητεί την  δράση όλων μας, ώστε να δημιουργήσουμε οι ίδιοι το μέλλον που ονειρευόμαστε για τον Δήμο μας. Η φιλοδοξία μου αφορά μια πόλη

  • Ανοιχτή στις νέες ιδέες και την καινοτομία
  • Φιλόξενη με ποιότητα για τους επισκέπτες
  • Λειτουργική για τις καθημερινές  ανάγκες των πολιτών
  • Στρατευμένη στην υποχρέωση δημιουργίας συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Έμπρακτα αλληλέγγυα προς τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας
  • Παιδευτικό φορέα με πρωτοβουλίες και δράσεις για τα παιδιά και τους εφήβους.

Μια πόλη στην οποία οι πολίτες νιώθουν υπεύθυνοι για την βελτίωση της καθημερινότητας της, ενώ η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετεί την «εντολή» τους παράγοντας έργο. Μια πόλη όπου οι δημοτικοί άρχοντες γίνονται παράδειγμα εργατικότητας, διαφάνειας, σεβασμού προς τον πολίτη κινητοποιώντας τον σε συμμετοχική δράση.

Για μια τέτοια Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αγωνιστώ, θέλοντας να υπηρετήσω ένα όραμα πολιτισμού, γιατί ο πολιτισμός συμπεριλαμβάνει και καταδεικνύει ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που σχηματοποιούν μια προβολή για το μέλλον της πόλης μας, διαμορφώνοντας  μια ταυτότητα που θα την ξεχωρίσει και θα την αναδείξει.

Ας γίνει ο πολιτισμός της καθημερινής ζωής το brand name/ η ταυτότητα της πόλης της Κατερίνης.

Θεόδωρος Γ. Σιαμάγκας

Εκπαιδευτικός Φ.Αγωγής

ΜSc Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

ΜSc Εκπαίδευση Ενηλίκων

Πρόεδρος Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Πιερίας

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ