Μενού Κλείσιμο

Θέματα του αγροτικού τομέα της Πιερίας έθεσε στην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης η βουλευτής Άννα Μάνη

Με την επίσκεψη στην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα.  Φωτεινή Αραμπατζή, η Βουλευτής Πιερίας ολοκλήρωσε έναν πρώτο κύκλο επαφών με την ηγεσία του Υπουργείου.

Η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, έθεσε στο σύνολό τους θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα στον νομό μας, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στον συγκεκριμένο τομέα ως καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης της χώρας. 

Η Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασχολούμενοι με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία στο νομό μας. Προβλήματα τα οποία γενικότερα συνδέονται με διαρθρωτικές, οργανωτικές δυσλειτουργίες των συγκεκριμένων τομέων. Παράλληλα, ανέδειξε τις ιδιαίτερες παραγωγικές δυνατότητες  της περιοχής μας και τη δημιουργική προσπάθεια των ανθρώπων της.

Η κ. Μάνη επισήμανε  την ανάγκη στήριξης του αγροτικού τομέα από την πολιτεία, ώστε να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ανταγωνιστικός στις αγορές και ελκυστικός ως εργασία για τους νέους.

«Η Πιερία διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, τα οποία  μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την τοπική κοινωνία αλλά και να συμβάλουν στην εθνική οικονομία. Η Κυβέρνηση δια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι αποφασισμένη να σταθεί αρωγός, διαμορφώνοντας συνθήκες που θα επιτρέψουν στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας να προσαρμοστούν στα σύγχρονα δεδομένα και να αποδώσουν οικονομικά», ανέφερε η βουλευτής Πιερίας, σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε με την υφυπουργό

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ