Μενού Κλείσιμο

Θανάσης Λιακόπουλος προς Δημοτική Αρχή: «Θα τελειώσετε το αρδευτικό της Νεοκαισάρειας;»

«Η σημερινή δημοτική διοίκηση διακρίνεται ως τώρα για την παντελή έλλειψη οράματος, προσέλκυσης νέων επενδύσεων και μεγάλων έργων για τον Δήμο μας», υποστηρίζει σε επιστολή (Νο 75) προς τη δημοτική αρχή, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Ο κ. Λιακόπουλος, με αφορμή το αρδευτικό της Νεοκαισάρειας, υποστηρίζει πως η δημοτική αρχή «κάνει μόνο τα ελάχιστα και στοιχειώδη, συχνά και αυτά χωρίς επιτυχία. Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγαλύτερο όταν αντιλαμβανόμαστε πως ακόμη και τα έργα που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή (Πολιτιστικό Κέντρο, Αστικές Αναπλάσεις κλπ) είτε επίτηδες τα καθυστερεί για να τα παρουσιάσει ως δικά της, είτε απλά τα έχει παρατήσει, μιας και «είναι των παλιών».

Αναλυτικά στην ανοιχτή επιστολή του Συνδυασμού (ενόψει και της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου) αναφέρονται τα εξής: «Ένα από τα έργα που φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το δίδυμο των κ.κ. Κουκοδήμου και Νταντάμη είναι η ολοκλήρωση του αρδευτικού έργου στη Νεοκαισάρεια. Το έργο αυτό έχει μελετηθεί, εγκριθεί και προχωρήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής και εδώ και καιρό έχει φτάσει στο 96% της κατασκευής του. Όμως όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νεοκαισάρειας,  έχει σταματήσει και η σημερινή δημοτική διοίκηση αδιαφορεί για την ολοκλήρωσή του. Ο πρόεδρος του ΤΣ, Ιωάννης Τεκτονίδης  δήλωσε πως «Αν λειτουργήσει το αρδευτικό έργο, 4000 στρέμματα, από εγκαταλελειμμένοι αγροί θα μεταμορφωθούν σε δυναμικές καλλιέργειες περιβολιών  με μεγάλα έσοδα για τους αγρότες μας. «

Πρόκειται για ένα έργο που θα αρδεύσει περίπου 4.000 στρέμματα, θα επιτρέψει την ανάπτυξη δυναμικών καλλιεργειών και θα συμβάλλει ουσιαστικά στο να κρατήσουμε στον τόπο μας νέα παιδιά, ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν εδώ, στην πατρίδα τους.

Εκτός από νέα έργα (όχι απλά μακέτες και κούφιες υποσχέσεις) οι δημότες σας ζητούν να ολοκληρώσετε έργα που λιμνάζουν από τότε που αναλάβατε και να τα παραδώσετε στους δημότες έτσι ώστε με τη λειτουργία τους να αναβαθμιστεί η ζωή τους και η τοπική μας οικονομία.

Θα αποφασίσετε να παραδώσετε στους δημότες το σχεδόν(96%) τελειωμένο έργο, προκειμένου να αρδευτούν 4000 στρέμματα αγρών, θα  εργαστείτε, επιτέλους, προς αυτή την κατεύθυνση;

Θα σεβαστείτε τους συνδημότες μας;»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ