Μενού Κλείσιμο

Θανάσης Λιακόπουλος: «Κοιτάμε να ξεφύγουμε από τον κορωνοϊό και κινδυνεύουμε να πάμε από το… νερό».

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κορινός με την ποιότητα νερού, επανέρχεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», Θανάσης Λιακόπουλος, ζητώντας από το Δήμο Κατερίνης, να αναλάβει πρωτοβουλίες και να επιλύσει το πρόβλημα.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, αναφέρει: «Δυστυχώς οι Κορινιώτες δεν μπόρεσαν ούτε να γιορτάσουν με ησυχία τη μεγάλη γιορτή των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Από την Παρασκευή 26.03 το νερό στον Κορινό ξαναέγινε καφέ και οι κάτοικοι δηλώνουν απελπισμένοι… Τα μηνύματα στο Facebook είναι χαρακτηριστικά: «Κοιτάμε να ξεφύγουμε από τον κορωνοϊό και κινδυνεύουμε να πάμε από το… νερό».

 Την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αντίστοιχο πρόβλημα και το αναδείξαμε ως συνδυασμός, η δημοτική αρχή, με το γνωστό απύθμενο θράσος της, σχεδόν μας είπε ότι φταίμε! Μετά μας είπαν ότι το πρόβλημα λύθηκε και πως δεν θα ξανασυμβεί κλπ.

 Τελικά όμως το πρόβλημα παραμένει και είναι πολύ πιο σοβαρό.

 Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή:

-Να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα

-Να πει στους Κορινιώτες την αλήθεια, γιατί συμβαίνουν συνέχεια αυτές οι καταστάσεις

-Να δρομολογήσει επιτέλους τα έργα που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα (έργα κανονικά, όχι σαν αυτά που έκανε ο κ. Συμεωνίδης στην Ολυμπιακή Ακτή και διαφήμισε ότι έλυσε το πρόβλημα της περιοχής και με την πρώτη βροχόπτωση πλημμύρισαν ξανά τα πάντα).

 Επ’ ευκαιρία, πώς προχωράει και εκείνη η μελέτη για το νερό του Κορινού που είχατε αφήσει στο συρτάρι επί μήνες και πρόσφατα τη δώσατε με απευθείας ανάθεση «για λόγους κορωνοϊού»;

 Οι δημότες ζητούν από τον Δήμο λύσεις, διαφάνεια, εντιμότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής. Μπορείτε να τους τα προσφέρετε;», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ