Μενού Κλείσιμο

«Θα συνεχίσω να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Απόστολος Τζιτζικώστας:

Συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχημένη θητεία στον Απόστολο Τζιτζικώστα και από τον Χρήστο Γιαννούλη

Αναμφισβήτητα ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο συνδυασμός του, ήταν ο μεγάλος νικητής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης, έλαβε ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, αφού στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δεν κρίθηκε μόνο για όσα υποσχέθηκε σε σχέση με την επόμενη μέρα, αλλά κυρίως για το έργο του.

Ωστόσο, παρά το 62% που έλαβε στο σύνολο της Περιφέρειας, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας, δηλώνοντας πως ισχύει απόλυτα η δέσμευσή του και θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων

Στη δήλωσή του, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μου, γι’ αυτή τη μεγάλη και καθαρή νίκη. Με τη θετική τους ψήφο οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας:

-Αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια.

-Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον.

-Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε χτίζοντας μια Σύγχρονη και Ανθρώπινη Μακεδονία.

Με τη στήριξή τους, επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να απευθυνθούμε σε όλη την κοινωνία πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα. Και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση μου προς όλους: Θα συνεχίσω να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων. Θέλω γι’ ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους, γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους μας, την ομάδα της Αλληλεγγύης, για το σπουδαίο αγώνα που έδωσαν. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, που στάθηκε κοντά μου και με στήριξε και σ’ αυτό τον αγώνα. Συνεχίζουμε και Δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Χρήστος Γιαννούλης: Συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχημένη θητεία

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης, αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Αποστόλη Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις θερμότερες ευχές μας για επιτυχημένη θητεία. Θα συμβάλουμε με την δύναμη που μας έδωσαν οι πολίτες στην ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους υποψηφιους περιφερειακούς Συμβουλους, στους συνεργάτες μου και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που μου εμπιστεύθηκε το βαρύ φορτίο της εκπροσώπησης στις Περιφερειακές εκλογές.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ