Μενού Κλείσιμο

“Θα σηκώσουμε το βάρος της πρότασής μας για το μέλλον”

Κοιτάμε Μπροστά – Χρήστος Γιαννούλης:

«Δεν έχουμε υποχρεώσεις από το παρελθόν και δε δημιουργούμε υποχρεώσεις. Θα σηκώσουμε το βάρος της δικής μας πρότασης για το μέλλον», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» επισήμανε ότι τα ψηφοδέλτια του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία δεν αποτελούνται από επαγγελματίες πολιτικούς καθώς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν έχουν ανοσία στην ασυνέπεια λόγων και έργων.

 Ο Χρήστος Γιαννούλης υποστήριξε ότι αυτή την περίοδο η επικαιρότητα διέπεται από ένα πάρα πολύ μεγάλο φορτίο παραπληροφόρησης ή κακής πληροφόρησης. «Δεν ξέρω αν γίνεται με δόλο. Ακούς τα πιο απίθανα πράγματα και πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς ότι δεν είσαι “ελέφαντας”» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι«η Κεντρική Μακεδονία έχει πολλά στοιχήματα για το μέλλον και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε μία αδιέξοδη αντιπαράθεση, με μία επικοινωνιακή φούσκα, δηλαδή τον κύριο Τζιτζικώστα, που κρατάει 9 χρόνια και να παραβλέψουμε το μέλλον».

 Με αφορμή την επίσκεψη του στις φυλακές Διαβατών, στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας και στο κέντρο του ΚΕΘΕΑ για εξαρτημένους κρατούμενος από ουσίες, ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά», αναφέρθηκε στην τεράστια ελπίδα που συνάντησε εκεί από τους κρατούμενους: «Ξέρετε τι ελπίδα υπάρχει εκεί μέσα; Όταν σου λένε άνθρωποι 50 χρονών ότι μπαίνουν στο σχολείο, θα βγουν και θα κατακτήσουν και πάλι τη ζωή τους; Αυτό είναι ανεξάντλητη δυναμική που θα μπορούσε να γίνεται με την αυτοδιοίκηση παρούσα».

 Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για το αν θεωρεί ότι μπορεί να «σηκώσει» αυτό το αυτοδιοικητικό βάρος που χρεώνεται στην παρούσα συγκυρία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, απάντησε ότι το σηκώνει ήδη, αφενός λέγοντας την αλήθεια στους πολίτες, αφετέρου παρουσιάζοντας προτάσεις που αφορούν τη ζωή του μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα. «Εγώ αναγνωρίζω ότι υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση, η οποία όμως δεν εκφράζεται από την πλειοψηφία πετώντας ποτήρια και απειλώντας με βία. Μάλιστα, θεωρώ ότι προσβάλει ένα σημαντικό ποσοστό που διαφωνούν και συναισθηματικά και πολιτικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, να εκπροσωπούνται στη δημόσια συζήτηση από τους τρεις, πέντε, δέκα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ