Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 20/02/2019

Στην «μπαρούφα» του Τζιτζικώστα (διότι περί μπαρούφας πρόκειται) ότι στην Κεντρική Μακεδονία δεν θα αλλάξουν οι πινακίδες που λένε «Σκόπια», η Μαρία Σπυράκη (εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ), απάντησε πως «η επίσημη ονομασία της συγκεκριμένης χώρας είναι Βόρεια Μακεδονία».

Η υπεύθυνη στάση (για κάθε σοβαρή αντιπολίτευση, που διεκδικεί να γίνει υπεύθυνη κυβέρνηση) αυτή είναι. Υπεύθυνη στάση είναι ο σεβασμός (ακόμη και αν πολιτικά διαφωνείς, αν διαφωνείς δλδ) στις συμφωνίες που έχει υπογράψει η νόμιμη κυβέρνηση, και όχι να προειδοποιείς «θεσμούς και εταίρους» (όπως καλή ώρα στο παρελθόν) πως ότι υπογράψει η (απερχόμενη) κυβέρνηση «εγώ δεν θα το αναγνωρίσω»…

Ε να μην θυμίσω γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις…


Το πρώτο «κύμα» υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοινώνει το απόγευμα ο επικεφαλής του Συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Τσουπέης, ο οποίος (προφανώς) αρνείται να ακολουθήσει την τακτική της τμηματικής ανακοίνωσης (με σκοπό να είναι στην επικαιρότητα) η οποία ακολουθείται από συνυποψηφίους του.


Άντε καλά και το θέμα για έγκριση δαπάνης 500 «ψωροευρώ» για εκδήλωση της ΝΟΔΕ, «εκ παραδρομής» συμπεριλήφθηκε στα θέματα του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου… Το λογικό είναι τέτοιου είδους δαπάνες να μην βγαίνουν φόρα-παρτίδα, αλλά και εκ παραδρομής κατατέθηκε το αίτημα;

Να δείτε τελικά, πως το «αίτημα» είναι «δάκτυλος» γαλάζιου υποψηφίου, για να εκτεθεί ο δήμος στα μάτια του Κυριάκου.

Πάντως μπορούμε να δούμε και τη θετική πλευρά του πράγματος, καθότι αν μπορεί ο Δήμος Κατερίνης να χρηματοδοτεί (ή να συνεισφέρει) για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, τότε αποδεικνύεται ότι διάγουμε εποχές όπου μπορούμε να δέσουμε τα σκυλιά με λουκάνικα.

Και κάτι τελευταίο, όσοι βρεθείτε στη συγκεκριμένη εκδήλωση (για την οποία προορίζονταν τα φράγκα) και δεν διαθέτει μπουφέ, να παραπονεθείτε στον Άλλο Δρόμο! Εξαιτίας του, θα μείνετε χωρίς τυροπιτάκια!


Αυτός ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών» μπορεί να γίνει και νόμος «περί ευθύνης δημοσιογράφων»; Ξέρετε πόσες τηλεφωνικές συνομιλίες με πρωτοκλασάτα στελέχη, θα έβγαζα καθημερινά στη φόρα και μετά θα το έπαιζα τρελίτσα;

Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε ότι ο κ. Πολάκης διαθέτει χιούμορ, αφού προφανώς για αστείο είπε στον κεντρικό τραπεζίτη ότι τον ηχογραφεί. Τέτοιες σοβαρές δράσεις (ηχογράφησης συνομιλιών) μόνο ο μέγιστος Gianis είχε τα κότσια να κάνει, αλλά κυρίως να παραδεχτεί.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ