Μενού Κλείσιμο

ΤΕΕ/ΤΚΜ – Διαδικτυακή εκδήλωση για χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για απευθείας χρηματοδοτήσεις που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχουν οι μηχανικοί που δραστηριοποιούνται ως ερευνητές, σύμβουλοι επιχειρήσεων και ανάπτυξης, ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, start ups, στελέχη δομών επιχειρηματικότητας, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει το ΤΕΕ/ΤΚΜ μέσω της Μόνιμης Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας με θέμα: «Απευθείας χρηματοδοτήσεις της ΕΕ (εκτός ΕΣΠΑ) για την ενίσχυση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στους τομείς έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας»

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

-Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής,

-Άννα Παναγοπούλου, Διευθύντρια Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας & Καινοτομίας/Γ.Δ Έρευνας και Καινοτομίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

-Βασιλική Καλοδήμου, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ,  Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα “Ορίζοντας Ευρώπη”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν μεταξύ των άλλων ζητήματα που αφορούν:

-Στο γενικό πλαίσιο χρηματοδότησης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο διάστημα 2021-2027

-Στα είδη ενισχύσεων (επιχορηγήσεις, δάνεια)

-Στον τρόπο λειτουργίας και του μηχανισμού ενίσχυσης επιχειρήσεων μέσω των Ταμείων  για χρηματοδότηση επιχειρήσεων, κ.λπ.

-Προγράμματα (τομέας, π/υ, στόχος) που αναμένονται την επόμενη περίοδο από την ΕΕ για επιχειρήσεις με έμφαση στην παρουσίαση βασικών στοιχείων του Προγράμματος «Ορίζοντας» της ΕΕ.

Tην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ να τη δούνε στην πλατφόρμα του ZOOM και στο Youtube

Για την προεγγραφή (προαιρετική) στην εκδήλωση και την εξ’ αρχής υποβολή ερωτημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ