Μενού Κλείσιμο

Τεχνική Υπηρεσία – Προτεραιότητα αγροτικό δίκτυο και συντηρήσεις αντλιοστασίων

Η συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου και η επισκευή των αρδευτικών αντλιοστασίων στο σύνολο των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων συνιστά προτεραιότητα για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από την υπηρεσία δρομολογήθηκαν η συντήρηση, αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η επισκευή αντλιοστασίων και η αποκατάσταση βλαβών αρδευτικού δικτύου, τόσο στη Δημοτική Ενότητα Λόφου (Δ.Κ. Λόφου & οικισμός Ράχης), όσο και στην Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς.

Επιπλέον, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώθηκε και στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ Μοσχοποτάμου – Ρητίνης, ο οποίος υπέστη καθίζηση.

«Συνεχίζουμε καθημερινά και συστηματικά σε όλο το εύρος του Δήμου τις παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας, καθώς και την συντήρηση του αρδευτικού δικτύου. Οι εργασίες είναι ουσιαστικές, καθώς συμβάλλουν στη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ενώ εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία των αρδευτικών δικτύων» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ