Μενού Κλείσιμο

Τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας με γνώμονα πάντα την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων

Τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας με γνώμονα πάντα την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων

 

 

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης-ασφαλτόστρωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, που πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση συνθηκών κυκλοφορίας στην 15η και 4η Επαρχιακή Οδό».

 

Οι εργασίες αφορούν ειδικότερα σε αποκατάσταση ζημιών, φθορών και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της ΠΕ Πιερίας.

 

Ήδη ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της επαρχιακής οδού από την έξοδο της Τοπικής Κοινότητας Λαγόραχης προς το Μοσχοπόταμο, εξαιτίας της ολισθηρότητας του εδάφους στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος. Οι εργασίες είναι απαραίτητες προς αποφυγήν ατυχημάτων σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων, ενώ στην πορεία της υλοποίησης του έργου προβλέπεται η μετατόπιση της οδού για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Στο πλαίσιο της εποπτείας του έργου από την Π.Ε Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου διενήργησε αυτοψία, για τη διακρίβωση της πορείας και της καλής εκτέλεσης των εργασιών, που στόχο έχουν την προσβασιμότητα και την ασφάλεια σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της Αντιπεριφέρειας.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ