Μενού Κλείσιμο

Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών

 2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης

Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών

Στον προγραμματισμένο κύκλο δράσεων και εκδηλώσεων με επίκεντρο το παιδί, που υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας εντάσσεται η παρουσίαση παιδικού βιβλίου στον 2ο  Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, ο συγγραφέας Θάνος Κόσυβας παρουσίασε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, το βιβλίο του «Βούλα, η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν είχε βούλες». Μέσα από τις πολύχρωμες εικόνες του βιβλίου τα παιδιά γνώρισαν τη φιλία, τη διαφορετικότητα και την αυτοπεποίθηση, που είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα αυτού του παραμυθιού.

Τον συγγραφέα πλαισίωσαν δημιουργικά η παιδαγωγός Αθηνά Νατσιού και η μουσικοπαιδαγωγός Νατάσσα Ιωαννίδου η οποία, με την μελωδική της φωνή και συνοδεία κιθάρας ταξίδεψε μαθητές και εργαζόμενους στο μαγικό χώρο των παραμυθιών.

Θερμές ευχαριστίες προς τον συγγραφέα Θάνο Κόσυβα και προς όλους τους συντελεστές απηύθυνε με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Χαρήκαμε όλοι μικροί και μεγάλοι, την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. Εύχομαι από καρδιάς στον Θάνο να συνεχίσει να δημιουργεί υπέροχα παραμύθια. Προγραμματίζουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις και στους άλλους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού στο άμεσο μέλλον».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ