Μενού Κλείσιμο

Τα ταξιδιωτικά hotspots του 2023 για τους Αμερικανούς – Η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτά

Τα ταξιδιωτικά hotspots του 2023 για τους Αμερικανούς

  • Οι ειδικοί του AirportParkingReservations.com αποκάλυψαν τις πιο δημοφιλείς διεθνείς και εγχώριες πτήσεις σε όλες τις ΗΠΑ.
  • Η Ιαπωνία κατατάσσεται ο πιο δημοφιλής προορισμός, σύμφωνα με τους Αμερικανούς
  • Σχεδόν 12 εκατομμύρια διαβατήρια εκδόθηκαν στις ΗΠΑ το 2022

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο και υπάρχουν πολλά καταπληκτικά σημεία για να δείτε. Από τις χιονισμένες κορυφές, τις γιγάντιες ερήμους, τις τροπικές παραλίες και τις ζωντανές πόλεις, υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά τοπία και πολιτιστικές περιοχές για να εξερευνήσετε. Αλλά ποιους προορισμούς στο εξωτερικό αναζητούν οι Αμερικανοί για να γνωρίσουν μια διαφορετική κουλτούρα;

Με σχεδόν 12 εκατομμύρια διαβατήρια να έχουν εκδοθεί μόνο στις ΗΠΑ το 2022, οι ειδικοί του AirportParkingReservations.com ανέλυσαν τα δεδομένα αναζήτησης με τη χρήση του Google Keyword Planner γύρω από τις αναζητήσεις για πτήσεις για να αποκαλύψουν τους πιο δημοφιλείς διεθνείς και εγχώριους ταξιδιωτικούς προορισμούς που επιλέγουν οι Αμερικανοί να ταξιδέψουν.

Οι πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμοί στους οποίους ταξιδεύουν οι Αμερικανοί

Κατ.Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις διεθνών πτήσεων το 2022
1Ιαπωνία
2Μεξικό
3Ιταλία
4Ελλάδα
5Ινδία

Ένας από τους παλαιότερους πολιτισμούς, η Ιαπωνία έχει ένα εκπληκτικό και ποικίλο παρελθόν και έχει καταταγεί στην πρώτη θέση σε όλες τις ΗΠΑ. Το πανέμορφο, διαφοροποιημένο τοπίο, το οποίο οι Ιάπωνες αγαπούν για τα βουνά του και τη θέα που κόβει την ανάσα, προσφέρει τόσες πολλές ξεχωριστές εμπειρίες που προσελκύουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών.

Το Μεξικό, που κατατάσσεται από κοινού στην πρώτη θέση, είναι πράγματι ένας τροπικός όρμος θησαυρού, με τις εκπληκτικές παραλίες και τις πόλεις που ξεχειλίζουν από αρχαία αρχιτεκτονική. Η Ιταλία (3η) είναι γνωστή για τον συναρπαστικό πολιτισμό της, τη γραφική θέα και τη φημισμένη κουζίνα της. Τέλος, η Ελλάδα (4η) είναι γεμάτη με πλούσια αρχαία ιστορία και απίστευτα νησιωτικά τοπία.

Αλλά ποιες χώρες κατέλαβαν την πρώτη θέση σε κάθε πολιτεία;

ΧώρεςΠρώτες κατατάξεις σε κάθε πολιτεία
Ιαπωνία18
Ιταλία18
Ελλάδα8
Ιρλανδία4
Ινδία1
Αυστραλία1

Τόσο η Ιαπωνία όσο και η Ιταλία κατέλαβαν την πρώτη θέση σε 18 πολιτείες της χώρας, ενώ η Ελλάδα ήταν η πιο δημοφιλής σε οκτώ πολιτείες και η Ιρλανδία σε τέσσερις πολιτείες. Η Ινδία είναι ο πιο συνηθισμένος προορισμός σε μία πολιτεία, όπως και η Αυστραλία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδω: https://airportparkingreservations.com/blog/2023-most-popular-travel-destinations-for-americans

Σχετικά με το AirportParkingReservations.com

Το AirportParkingReservations είναι ένας διανομέας χώρων στάθμευσης αεροδρομίων, που προσφέρει προσφορές στάθμευσης για τους ταξιδιώτες. Η AirportParkingReservations διαθέτει 409 συνεργάτες στάθμευσης σε 88 αεροδρόμια παγκοσμίως. Η AirportParkingReservations αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου εμπορικών σημάτων της CAVU. Για τα αεροδρόμια, για τους συνεργάτες, για τους ανθρώπους. Είμαστε η CAVU. Ιδρυμένοι από την MAG και υποστηριζόμενοι από πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στις αερομεταφορές, προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στα ταξίδια στα αεροδρόμια, δημιουργώντας αξία για τους επιβάτες και, κυρίως, για τις επιχειρήσεις που τους εξυπηρετούν.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ