Μενού Κλείσιμο

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους

Η ανακοίνωση των επιτυχόντων έφερε… μηνύματα

Τις ευχές τους για καλή ακαδημαϊκή πορεία εκφράζουν σε μηνύματά τους εκπρόσωποι του τόπου. Βουλευτές και αιρετοί της αυτοδιοίκησης, δεν ξεχνούν και όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους (σημειώνοντας οτι οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ), ενώ ειδική μνεία κάνουν και στους «αφανείς ήρωρες» γονείς και εκπαιδευτικούς

«Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας και αισθάνονται πως δικαιώνονται η προσπάθεια και ο κόπος τους. Εύχομαι καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους.
Θερμά συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς και φυσικά στους γονείς, των οποίων η συμβολή είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
Για όσους δεν κατάφεραν το στόχο τους, εύχομαι να οπλιστούν με θέληση γιατί αυτή είναι που εκμηδενίζει τις όποιες δυσκολίες!», αναφέρει ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου τονίζει: Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων. Καλή επιτυχία για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους, που δικαιώνει τη σκληρή δουλειά, τις θυσίες, την αγωνία και τα άγχη των προηγούμενων χρόνων. Τους εύχομαι πρωτίστως υγεία, δύναμη, επιτυχίες για τη διάρκεια των σπουδών τους καθώς και μια ευχάριστη φοιτητική ζωή.
Συγχαρητήρια απευθύνω και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών και με την ενθάρρυνση και την αγάπη τους συνέβαλαν στην επιτυχία των παιδιών αποτελώντας πρότυπο και στήριγμα.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να μην απογοητεύονται, να έχουν αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, πίστη στα όνειρά τους, δύναμη και υπομονή για την επόμενη προσπάθεια. Επίσης, καλή τύχη και σταδιοδρομία σε όσους επιλέξουν άλλους δρόμους σπουδών. Να θυμούνται ότι η ευτυχία, η προσωπική και αργότερα η επαγγελματική καταξίωση και η επαγγελματική αποκατάσταση δεν ταυτίζονται αποκλειστικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή τώρα ξεκινά και είναι γεμάτη από ευκαιρίες και προκλήσεις. Καλή πρόοδο σε όλους!
Ο δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης απευθύνει τα πιο ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται να πορευτούν με θέληση, αισιοδοξία και όραμα στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή.
Ο κ. Χιονίδης επισημαίνει επίσης πως «Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αυτή η επιτυχία των παιδιών μας, αποτελεί δύναμη ελπίδας και πηγή δημιουργίας για τον τόπο.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των υποψηφίων, οι οποίοι στάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά αρωγοί στο μαραθώνιο ταξίδι των παιδιών τους στον κόσμο της γνώσης. Επίσης, οι λειτουργοί της εκπαίδευσης, οι οποίοι εφοδίασαν με γνώσεις ζωής τους μαθητές και επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, το οποίο συντελείται στην περιοχή μας.
Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να αποτελέσει η εμπειρία αυτή, αφετηρία για νέες πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.
Τέλος, θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – Logistics ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους γονείς τους, ότι τόσο ο Δήμος μας, οι φορείς, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα δίπλα τους.
Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε όλους!»
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιλογής τους. Όπως τονίζει «Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατακτήσατε το στόχο, τον πρώτο ως σκαλοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη.
Στη νέα σας ακαδημαϊκή πλέον πορεία, σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.
Αλλά και όσοι δεν τα κατάφεραν δεν πρέπει να απογοητευτούν, γιατί το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Θα δοθούν οι δυνατότητες για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.
Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και τις οικογένειες των υποψηφίων για τη διαρκή ηθική, συναισθηματική και οικονομική τους υποστήριξη. Συγχαίρω επίσης την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που προσφέρει στα παιδιά μας υψηλού επιπέδου ποιότητα τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον ψυχολογικό και παιδαγωγικό τομέα συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων.»
Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. «Η εισαγωγή τους αποτελεί το πέρας μιας δύσκολης και επίπονης προσπάθειας και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν, συμπληρώνει ο κ. Χατζηχριστοδούλου «και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν και κοπίασαν αλλά δεν κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία και μια εναλλακτική επιλογή για να αναδείξουν τις ικανότητές τους.
Οι γονείς, οι καθηγητές και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς.
Η χώρα μας, ειδικά σήμερα έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, έχει ανάγκη από όλους τους νέους από όποια θέση και να βρεθούν, γιατί αποτελούν το μέλλον και τη δύναμη του τόπου μας.
Καλή πρόοδο σε όλους με υγεία και δύναμη!»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ