Μενού Κλείσιμο

Τα ρομπότ που χρειάζεται το σπίτι σας όχι μόνο σκουπίζουν αλλά και σφουγγαρίζουν

Είναι γεγονός πως οι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας είναι πολύ απαιτητικοί. Συχνά το να ανταπεξέλθουμε στις διάφορες υποχρεώσεις μας είναι ένα κυνήγι με τον χρόνο, που αν δεν οργανώσουμε σωστά, αποδεικνύεται χαμένο.

Μια από τις υποχρεώσεις που συχνά δυσκολευόμαστε να «χωρέσουμε» στο πρόγραμμά μας είναι το καθάρισμα του σπιτιού, μιας και τις ώρες που είμαστε σπίτι μας θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε στιγμές με αυτούς που αγαπάμε.

Μια χείρα βοηθείας σε αυτό έρχεται να δώσει η iRobot με ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκουπίσματος αλλά και σφουγγαρίσματος, που μπορεί να σας αποδεσμεύσει από ένα σημαντικό κομμάτι των οικιακών εργασιών.

Τα ρομπότ που χρειάζεται το σπίτι σας όχι μόνο σκουπίζουν αλλά και σφουγγαρίζουν

Έτσι, στη σειρά από σκούπες-ρομπότ, στον σχεδιασμό και την παραγωγή των οποίων η εταιρεία ξεχωρίζει στην αγορά, έρχεται να προστεθεί και η Roomba j7+, το πιο εξελιγμένο ρομπότ της iRobot.

Η Roomba j7+ είναι μια συσκευή που έχει έναν σημαντικό σκοπό κι αυτός δεν είναι άλλος από το να κάνει τη δουλειά της. Με το έξυπνο σύστημά της, η σκούπα-ρομπότ είναι αυτή που θα μάθει καλύτερα από τον καθένα κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Εξοπλισμένη με το σύστημα πλοήγησης PrecisionVision, ξέρει πώς να αποφύγει τα εμπόδια, μιας και μπορεί να εντοπίσει τα καλώδια φορτιστών αλλά και τις ακαθαρσίες των κατοικίδιών σας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέσω του iRobot Genius σας στέλνει στο κινητό σας φωτογραφία των εμποδίων, ώστε να την καθοδηγήσετε στο πώς να τα διαχειριστεί.

Το σκούπισμα που προσφέρει η Roomba j7+ δεν είναι επιφανειακό, μιας και έχει τρία στάδια καθαρισμού, αποτελούμενη από διπλές λαστιχένιες βούρτσες πολλαπλών επιφανειών, περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα αλλά και δεκαπλάσια ισχύ απορρόφησης. Όπως καταλαβαίνετε, δεν την ξεφεύγει καμία βρωμιά. Και είναι έξυπνη, μιας και μπορεί να καθαρίσει τοπικά κάποιο σημείο που λερώθηκε, γνωρίζει ποια δωμάτια χρειάζονται καθάρισμα και πότε, προσαρμόζεται εν ολίγοις απόλυτα στις ανάγκες και το πρόγραμμά σας.

Τα ρομπότ που χρειάζεται το σπίτι σας όχι μόνο σκουπίζουν αλλά και σφουγγαρίζουν

Έτσι, μπορείτε να ξεγνοιάσετε και να συνεχίσετε χωρίς άγχος τις δραστηριότητές που αγαπάτε, όσο η iRobot φροντίζει να είναι το σπίτι σας καθαρό. Όχι μόνο όσο αναφορά το σκούπισμα, αλλά και στα υπόλοιπα στάδια του καθαρίσματος του πατώματός σας. Η Roomba j7+ αφού καθαρίσει για εσάς, δεν ξεχνά να καθαρίσει και…τον εαυτό της. Πώς; Αδειάζοντας το περιεχόμενό της στο Clean Base, το σύστημα αυτόματου αδιάσματος κάδου που διαθέτει. Για 60 μέρες, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το περιεχόμενο της σκούπας σας.

Επειδή, όμως, κανένα πάτωμα δεν μπορεί να λάμψει απόλυτα χωρίς την τελική «πινελιά» του σφουγγαρίσματος, η Roomba j7+ κάνει το ιδανικό ταίρι με τη σφουγγαρίστρα Braava jet m6. Αφού, λοιπόν, η Roomba j7+ ολοκληρώσει τη δουλειά της, δίνει μόνη της τη σκυτάλη στην Braava jet m6, τη ρομποτική σφουγγαρίστρα που είναι επίσης πολύ έξυπνη.

Τα ρομπότ που χρειάζεται το σπίτι σας όχι μόνο σκουπίζουν αλλά και σφουγγαρίζουν

Με το σύστημα Πλοήγηση iAdapt 3.0 με την Έξυπνη Χαρτογράφηση Imprint καθώς και την τεχνολογία vSLAM η σφουγγαρίστρα-ρομπότ έχει πάντα προσανατολισμό για να καθαρίσει αποτελεσματικά το δάπεδό σας σε κάθε γωνιά του. Όπως και η σκούπα-ταίρι της, έτσι και η Braava jet m6 προσαρμόζεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, ενώ διαθέτει τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας για να μην της ξεφεύγει τίποτα.

 

Η Braava jet m6 είναι η πρώτη ρομποτική σφουγγαρίστρα στην οικογένεια των Braava που φορτίζεται αυτόματα, γυρίζοντας μόνη της στη βάση της -κάτι που αν χρειάζεται μπορεί να κάνει και όσο σφουγγαρίζει. Η σφουγγαρίστρα χρησιμοποιεί πανάκια μιας χρήσης τα οποία πετάτε εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας. Αν θέλετε να είστε φιλικότεροι προς το περιβάλλον, μπορείτε να επιλέξετε τα επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια, που πλένονται εύκολα για να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Τα ρομπότ που χρειάζεται το σπίτι σας όχι μόνο σκουπίζουν αλλά και σφουγγαρίζουν

Με το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού δαπέδου της iRobot, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα γίνονται παιχνιδάκι -και μάλιστα, ούτε καν δικό σας αλλά των έξυπνων ρομπότ που νοιάζονται για το σπίτι σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Roomba j7+ και την Braava jet m6 εδώ και εδώ

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.