Μενού Κλείσιμο

Συζήτηση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πιερίας με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Στο πλαίσιο δράσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πιερίας κλιμάκιο στελεχών,  με επικεφαλής τον γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Δημήτρη Λιόλιο, αποτελούμενο από την π. Βουλευτή Μαρία Μίχου και μέλος της Κ.Π.Ε, το μέλος της Κ.Π.Ε. Κιτιξή Κώστα και το μέλος της Ν.Ε Σιαμάτρα Βασίλη,συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με θέμα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και άλλα θέματα και προβλήματα των επιχειρήσεων .

Οι εκπρόσωποι ανέπτυξαν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το παρόν νομοσχέδιο, το οποίο θεωρούν άδικο και μη αναπτυξιακό και το οποίο δημιουργεί τεράστιο θέμα βιωσιμότητας και ανάπτυξης  στους ελεύθερους επαγγελματίες  και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  Η κυβέρνηση με το συγκεκριμένο νομοθέτημα  δεν αντιμετωπίζει την φοροδιαφυγή και οδηγεί στο μαρασμό την μικρομεσαία επιχείρηση και  τους  ελεύθερους επαγγελματίες. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανέπτυξε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην Πιερία και στο φορολογικό σύστημα , αλλά και στο χρηματοπιστωτικό  τομέα και θεωρεί ότι το παρόν φορολογικό νομοσχέδιο θα οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών μικρών επιχειρήσεων.

Ως αρμόδιος  φορέας μετά από την σύσκεψη με πολλούς συλλόγους και σωματεία κατέθεσε υπόμνημα προς τον αρμόδιο υπουργό με ουσιαστικές προτάσεις και παρατηρήσεις για τη βελτίωση του νομοσχεδίου. Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, γιατί όλοι συμφώνησαν, ότι τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Πιερίας και των Ελεύθερων Επαγγελματιών απαιτούν ουσιαστικές και δομικές αλλαγές από την πολιτεία και όχι αποσπασματικά και άδικα φορολογικά μέτρα.

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ