Μενού Κλείσιμο

ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας – Συνάντηση και ενημέρωση για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Πιερίας

Συνάντηση με την διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών είχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας. Στη συνάντηση συμμετείχε ο διοικητής των Υπηρεσιών της Πιερίας πυρ/χος Πατσιαλης Παναγιώτης, ο και ο διοικητής  Π.Υ Κατερίνης αντί/πυραρχος Κραγιόπουλος Δημήτρης.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο συντονιστής της ΝΕ του κόμματος στην Πιερία Χατζηϊωαννίδης Κώστας, ο υπεύθυνος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της ΝΕ, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής και π. βουλευτής Τσαμακλής Χαρίλαος, ο υπεύθυνος του τμήματος  Οικονομικής Πολιτικής της ΝΕ και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Γκούνας Σωτήρης, το μέλος της ΝΕ Ρεμπατσιός  Άρης και εκπρόσωπος του γραφείου της βουλευτού Μπέττυ Σκούφα.

Το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών στο νομό μας, ήταν στο επίκεντρο της ενημέρωσης, καθώς συζητήθηκε ο κίνδυνος των δασικών πυρκαγιών στην περιοχής μας που με την  ποικιλία των  ευαίσθητων οικοσυστημάτων αυτών και σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες και την κλιματική κρίση  χρήζουν αυξημένης ετοιμότητας από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για θέματα ορειβατικών διασώσεων, αλλά και για θέματα που απασχολούν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πιερίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  είναι δίπλα στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους του νομού μας αναδεικνύοντας και στηρίζοντας μέσω των οργάνων του την ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου και υλικού δυναμικού των υπηρεσιών του τόπου μας, με νέα οχήματα και καινούργιο τεχνολογικό εξοπλισμό,  την εντοπιότητα για την μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  υποστηρίζει και ενισχύει τις δράσεις των πολιτών της Πιερίας που σε συνεργασία με την ΠΥ συμβάλλουν σημαντικά στην φύλαξη των δασών της περιοχής από τον κίνδυνο πυρκαγιάς και στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση της ΠΥ σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ