Μενού Κλείσιμο

ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας – Περιοδεία σε ΤΟΜΥ, ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο

Περιοδεία  στις δυο ΤΟΜΥ, στο ΕΚΑΒ  και στο ΓΝ Κατερίνης, πραγματοποίησε την Τρίτη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με επικεφαλής την βουλευτή του κόμματος Μπέττυ Σκούφα. Η περιοδεία σε δομές υγείας της περιοχής μας, έγινε με αφορμή την απεργία των υγειονομικών της χώρας.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζόμενους και πολίτες, μοίρασε φυλλάδιο με τις θέσεις του κόμματος για την προστασία και ενίσχυση της Δημόσιας και δωρεάν υγείας ενώ συναντήθηκε και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Στον κ. Χατζηγεωργίου τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, την μονιμοποίηση των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ στην υγεία και κατατέθηκαν προτάσεις που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί, πως την Δευτέρα η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα, ο πρώην βουλευτής Στέργιος Καστόρης και ο υπεύθυνος του τμήματος υγείας Θάνος Πετρόπουλος συναντήθηκαν και με αντιπροσωπεία συμβασιούχων του ΟΑΕΔ που εργάζονται στην υγεία. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κατά τη συνάντηση κατατέθηκαν οι προτάσεις οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «για την λύση του προβλήματος τους και σχεδιάστηκε τρόπος και κοινοβουλευτικής παρέμβασης, για την μονιμοποίησή τους.»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ