Μενού Κλείσιμο

Συνθήκες ασφαλούς διέλευσης

Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος από την Π.Ε. Πιερίας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%), που βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συμβάλουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών.

Αναλυτικότερα, στην 5η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Γρίτσα και στον κόμβο της Κονταριώτισσας, υλοποιούνται εργασίες σε σημεία του οδοστρώματος που κρίνονται απαραίτητα και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, καθώς παρουσιάζουν καθιζήσεις, ζυμώματα και φθορές λόγω παλαιότητας του ασφαλτοτάπητα.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιχειρεί βάση του τεχνικού της προγράμματος στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της και προχωρά σε παρεμβάσεις για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας και την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων, που βοηθούν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ