Μενού Κλείσιμο

«Συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια»

1η Συνεδρίαση και κοπή Βασιλόπιτας για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης

Πέμπτη βασιλόπιτα, πέμπτη χρονιά με δεκάδες συνεδριάσεις, εκατοντάδες αποφάσεις, ουσιώδεις παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις! «Συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας!», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης η οποία συνεδρίασε πρώτη φορά για το 2019.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, έκοψαν την πίτα, όπου τυχερή της χρονιάς ήταν η Βέρα Μπαλτατζή, η δημότης «που στήριξε εθελοντικά, ουσιαστικά και καθοριστικά» τη δράση «Χρώμα στους Κανόνες οδικής συμεριφοράς».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Δ.Κ. «ακόμη ένα γεμάτο έτος με δημιουργία και δράση πέρα από τις τυπικές αρμοδιότητές μας, με υποστήριξη και ενίσχυση άλλων δράσεων στην Κοινότητα, με φροντίδα και έμπρακτο ενδιαφέρον για τις καθημερινές ανάγκες αυτής, των πολιτών και επισκεπτών της, πέρασε και στο Τοπικό Συμβούλιο ξεκινάμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό μια ακόμη χρονιά και ευχόμαστε πρόοδο σε όλα τα επίπεδα στην Κοινότητά μας και τους ανθρώπους της. Καλή χρονιά!
Να σημειωθεί πως το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης απαρτίζουν οι: Ευθύμιος Τσίρκος, Γιώργος Αδαμόπουλος, Κατερίνα Κατσουφίδου, Ελευθερία Κορίτσα, Ευγενία Τσιαμπέρα, Κωνσταντίνος Κελαϊδίτης, Λάζαρος Γκόλτσιος, Ανδρέας Καρασαββίδης, Λένα Κασιτερίδου, Θεοδώρα Αθανασούλα, Άννα Βαβατσιούλα, Τάσος Γιαμούζης, Θεοδώρα Γραβάνη, Τζένη Δεληγιαννίδου, Γιάννης Χατζηιωαννίδης και ο γραμματέας του Συμβουλίου: Σάββας Μπαλόγλου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ