Μενού Κλείσιμο

«Συνεχίζουμε αποφασιστικά, δυναμώνουμε τη Μακεδονία»

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε Κατερίνη και Λιτόχωρο

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε την Κυριακή την Κατερίνη και το Λιτόχωρο.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Πιερία επισκέφτηκε το Λιτόχωρο, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. «Είναι σημαντικό και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι το αποτύπωμα του έργου της Περιφέρειας είναι εμφανές και στην Πιερία. Στην Κονταριώτισσα ολοκληρώσαμε την ανέγερση του ενιαίου λυκείου, στην Καρίτσα αναβαθμίσαμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε ένα σύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Λιτόχωρο ολοκληρώσαμε  την κατασκευή τεχνητών υφάλων στη θαλάσσια περιοχή, καθώς και τη συντήρηση όλων των σχολικών κτηρίων του δήμου, ενώ στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης διασφαλίσαμε τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του δήμου. Αυτός ήταν και παραμένει ο στόχος μας: Να χτίσουμε μία Περιφέρεια στην οποία να θέλει ο καθένας να ζει και να δημιουργεί», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο, όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί ένα πολύ σημαντικό έργο προστασίας και ανάδειξης της Μονής και της ιστορίας του τόπου μας, με έργα αποκατάστασης στο Κωδωνοστάσιο, τη δυτική πτέρυγα και το Ηγουμενείο. Εκεί ο κ. Τζιτζικώστας είχε συνάντηση με τον γέροντα Μάξιμο, με τον οποίο και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε καταστήματα και το κέντρο της Κατερίνης.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Στην Κατερίνη με τις αστικές αναπλάσεις και τις βιοκλιματικές αναπλάσεις  κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και διαδρομών πεζών και ποδηλάτων, τα έργα προστασίας των διαβρωμένων ακτών στην παραλία, τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ελέγχου διαρροών στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, τη νέα υπερσύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στο Γενικό Νοσοκομείο που ολοκληρώσαμε και την κατασκευή της περιφερειακής οδού που υλοποιούμε αναβαθμίζουμε τη ποιότητα της ζωής όλων των συμπολιτών μας.  Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και αποφασιστικά  και δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ