Μενού Κλείσιμο

Συνεχίζεται η ενημέρωση του Κ. Κουκοδήμου, από στελέχη του Δήμου Κατερίνης

Το ταμείο είναι μείον!

Μόλις 1,5 εκατομμύρια ευρώ το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου, αφού το ποσό των 9,6 εκατομμυρίων που εμφανίζεται στις καταστάσεις, είναι δεσμευμένο για απαιτήσεις από διάφορους χρεωστές και δάνεια, υποστηρίζει η «Εκκίνηση»

 

Την πρόθεση να δημοσιοποιήσει όσα «διασταυρωμένα και επίσημα» στοιχεία υπάρχουν για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Κατερίνης, εξέφρασε ο Κώστας Κουκοδήμος, μετά την πρόσφατη ενημέρωση που είχε από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Η ενημέρωση του εκλεγμένου δημάρχου Κατερίνης συνεχίζεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ανάλυψη των νέων καθηκόντων του την 1η Σεπτέμβρη του 2019. Σύμφωνα με την εικόνα που έχει σχηματίσει, μέχρι στιγμής, ο κ. Κουκοδήμος για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, είναι πως «το ταμείο είναι μείον», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετική ενημέρωση.

Στο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε η «Εκκίνηση», αμέσως μετά και τη δεύτερη συνάντηση του εκλεγμένου δημάρχου  με στελέχη του Δήμου, αναφέρονται τα εξής: «Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δόθηκαν μέχρι στιγμής από τις υπηρεσίες του δήμου Κατερίνης η οικονομική κατάσταση και το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου δεν παρουσιάζει την εικόνα που προσπάθησε προεκλογικά να μεταφέρει ο απερχόμενος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Το αντίθετο. Το διαθέσιμο ταμειακό υπόλοιπο του δήμου Κατερίνης ανέρχεται σε 1,5 εκ. ευρώ που αφορά αποκλειστικά τις ανάγκες κάλυψης μισθοδοσίας των εργαζομένων του δήμου.

Το ποσό των 9,6 εκ. ευρώ που εμφανίζεται ως ταμειακό υπόλοιπο στις καταστάσεις του δήμου είναι δεσμευμένο για απαιτήσεις από διάφορους χρεώστες, δάνεια δήμου και ΔΕΥΑΚ, απλήρωτες υποχρεώσεις (φόροι, τέλη κ.λ.π,), προμηθευτές κ.α.

Ως εκ τούτου το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου Κατερίνης είναι ανύπαρκτο.

Η ενημέρωση της νέας διοίκησης που θα αναλάβει από 1η Σεπτεμβρίου συνεχίζεται και όσα στοιχεία διασταυρωμένα και επίσημα υπάρχουν, θα δοθούν στη δημοσιότητα.»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ