Μενού Κλείσιμο

Συνεργασία προέδρων Σχολικών Επιτροπών με εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων του Δήμου

Προτεραιότητα η υψηλή ποιότητα λειτουργίας των σχολείων

 

Συνάντηση εργασίας με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Κατερίνης είχαν διαδοχικά χθες το πρωί στην Αστική Σχολή, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Νταντάμης και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος αντίστοιχα.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά, ζητήματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, με έμφαση στην καλή καθαριότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων. Παράλληλα, τέθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα, έγινε αναφορά στην ανάγκη καλής συνεργασίας με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ καταγράφηκαν σχετικά αιτήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων.

Όπως τονίστηκε από τους προέδρους των σχολικών επιτροπών: «Καθημερινή μέριμνά μας και σε εποικοδομητική συνεργασία με τις Σχολικές Καθαρίστριες είναι η  εξασφάλιση στα παιδιά μας και στην εκπαιδευτική κοινότητα εν γένει της ασφαλούς καθημερινότητας, της υγιεινής και της υψηλής ποιότητας λειτουργίας των σχολείων μας».

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη και όλα τα άλλα έπονται. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και το γραφείο των Σχολικών  Επιτροπών θα είναι ανοικτό πάντα για όλους» .

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.