Μενού Κλείσιμο

Συνεργασία για την επόμενη διοργάνωση

Τα «Ολύμπια Εν Δίω» στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα Γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Πιερίας επισκέφτηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια Εν Δίω» που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκπροσώπησαν ο κ. Αντώνης Αθανασιάδης- Προϊστάμενος Διοικητικών Θεμάτων, η κυρία Μυράντα Παππά, Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη των «Ολυμπίων Εν Δίω» κύριος Αριστείδης Αγγέλου και κ. Αντώνης Ράλλης.
Η επιτροπή αφού ευχαρίστησε την βουλεύτρια κ. Μπέττυ Σκούφα και τον βουλευτή κ. Χαρίλαο Τζαμακλή για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στα «Ολύμπια Εν Δίω» τους απένειμε αναμνηστικό της διοργάνωσης.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της.
Οι βουλευτές συνεχάρησαν την Οργανωτική Επιτροπή και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν να στηρίζουν τη διοργάνωση παντοιοτρόπως, ακόμα και με προσωπική τους παρέμβαση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ