Μενού Κλείσιμο

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Πιερίας υπό την προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη

«Πρώτη» με τον νέο πρόεδρο

Πολιτική εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου προέδρους της Οργάνωσης Γιάννη Κορινιώτη, προγραμματίζει η ΝΟΔΕ το Φθινόπωρο

«Ενωτικό και αισιόδοξο», χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Πιερίας, το κλίμα κατά την πρώτη συνεδρίαση της, υπό την προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη.

Η ΝΟΔΕ Πιερίας συνεδρίασε το Σάββατο,  με την παρουσία των Βουλευτών Φώντα Μπαραλιάκου και Σάββα Χιονίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του Πολιτευτή Σπύρου Κουλκουδίνα.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει νέο ύφος και ήθος στην άσκηση πολιτικής εξουσίας. Τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι θετικά και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά στην κοινωνία», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο νέος Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, σχολιάζοντας τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης της χώρας μας.

Στην συνέχεια, ο κ. Μπρουσκέλης αναφέρθηκε στο γενικό πλαίσιο αρχών και δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε., καλώντας τους Βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα μέλη σε συστράτευση, για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπρουσκέλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προκάτοχό του αείμνηστο Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, ανακοινώνοντας πως η ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας αρχές Φθινοπώρου θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του. Επίσης τόνισε ότι θα υπάρξει προσκλητήριο συμμετοχής σε στελέχη που διακρίνονται στον επαγγελματικό ή επιστημονικό τους τομέα ώστε η ΝΟΔΕ να λειτουργήσει με εξωστρέφεια.

Κατά τη συνεδρίαση, τοποθετήθηκαν και οι Βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Πολιτευτής Σπύρος Κουλκουδίνας, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τον κ. Μπρουσκέλη, διαβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται δίπλα στη ΝΟ.Δ.Ε. και τον νέο της Πρόεδρο.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ