Μενού Κλείσιμο

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «Η Πρωτοπορία»: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία».

 

Στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο αναφέρει: «Σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς βιώνουν την ανασφάλεια, την τρομοκρατία, τις μειώσεις μισθών, τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καλούμε τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα εμπορικά καταστήματα, στα εργοστάσια, στα γραφεία, να μαζικοποιήσουν τις γραμμές του Συνδικάτου για να διεκδικήσουμε με καλύτερους όρους ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Καλούμε σε συσπείρωση για να υπερασπιζόμαστε από καλύτερη θέση τους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης, που μας θέλει φθηνούς και ευέλικτους. Για να πετάξουμε στην άκρη τους εργατοπατέρες από το συνδικαλιστικό κίνημα και να προβάλλουμε τις απαιτήσεις μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.»

Η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη στις 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24).

Αν δεν υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει στις 25 Φλεβάρη στις 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο. Εφόσον για δεύτερη φορά δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις στον ίδιο χώρο στις 26 Φλεβάρη στις 6:30μμ.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:

-Διοικητικός απολογισμός από την απερχόμενη διοίκηση

-Οικονομικός απολογισμός (έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής)

-Προϋπολογισμός

-Σχεδιασμός δράσης

-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

-Επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.