Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) με τον Υπουργό Τουρισμού

Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ασφαλή και όσο γίνεται ταχύτερη πρόσβαση των επισκεπτών της χώρας σε τουριστικούς προορισμούς της βόρειας Ελλάδας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδια για θέματα Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης

«Στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η συνεχής επιτάχυνση των διαδικασιών, για την ασφαλή και, όσο γίνεται ταχύτερη, μετάβαση των επισκεπτών της χώρας μας στους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία της Κυβέρνησης με τους φορείς του Τουρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης, για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προκαλεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία. Και σε αυτόν τον τομέα, η κυβέρνηση επέδειξε τα αντανακλαστικά που χρειαζόταν, θέτοντας, πάνω από όλα, την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση που είχε, σήμερα, στο Διοικητήριο, με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοχάρης, υπογράμμισε: «Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, τον αγαπητό Σταύρο Καλαφάτη, αναλύσαμε ζητήματα σχετικά με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού και ιδιαίτερα τις συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται στην εξαιρετικά σημαντική πύλη της Βόρειας Ελλάδας. Ο κ. Καλαφάτης κι εγώ επιβεβαιώσαμε την κοινή μας δέσμευση να προχωρήσουμε σε απόλυτη σύμπνοια, με συνεχή και στενή συνεργασία των Υπουργείων Τουρισμού και Εσωτερικών, ώστε να ενθαρρύνουμε στο μέγιστο δυνατόν τον εισερχόμενο τουρισμό».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ