Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον Υπουργό Άμυνας

Αίτημα παραχώρησης των στρατοπέδων

 

Το διαχρονικό αίτημα για παραχώρηση των ανενεργών στρατοπέδων στο Δήμο Κατερίνης, διατύπωσε ο Κώστας Κουκοδήμος σε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας

 

Το θέμα παραχώρησης και αξιοποίησης των στρατοπέδων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κατερίνης τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος με τον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Κουκοδήμος ενημέρωσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα εν λόγω στρατόπεδα και ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών παραχώρησή τους,  προκειμένου να δοθεί στην συνέχεια η δυνατότητα ο Δήμος Κατερίνης να τα αξιοποιήσει μέσω προγραμμάτων προς όφελος των δημοτών.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός ανέφερε στο Δήμαρχο ότι υπάρχει η πολιτική βούληση και η θετική διάθεση να δοθεί λύση στο θέμα παραχώρησης των στρατοπέδων, που όπως είναι γνωστό συνιστά ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα των διοικήσεων και των δημοτών του Δήμου Κατερίνης.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης ο κος Κουκοδήμος: «Είχαμε σήμερα μία γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό. Οφείλουμε να συντονίσουμε το βηματισμό και τις ενέργειές μας Δήμος Κατερίνης και Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να φτάσουμε στην υπογραφή της συμφωνίας παραχώρησης των στρατοπέδων στο Δήμο μας».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ