Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση του βουλευτή Πιερίας Ξ. Μπαραλιάκου με τον υφ. Μακεδονίας-Θράκης

Με ατζέντα Πιερίας και συνεργασίας

«Ακρως εποικοδομητική», χαρακτηρίζει τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Ο νέος Υφυπουργός, σε εγκάρδιο κλίμα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον κ. Μπαραλιάκο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή κοινοβουλευτική σταδιοδρομία. Ο βουλευτής Πιερίας ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχές στον Υφυπουργό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου.

Στη συζήτηση τέθηκαν ποικίλα θέματα όπως οι επικείμενες οδικές διασυνδέσεις, οι υποδομές απορριμμάτων, η σιδηροδρομική Εγνατία, το φυσικό αέριο, η προώθηση του ΣΔΙΤ για να γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία 25 ολοκαίνουρια υπερσύγχρονα σχολεία και η ανάδειξη του brand «Μακεδονία».

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ.Μπαραλιάκος  δήλωσε: «Στη συνομιλία μου με τον κ. Υφυπουργό η ατζέντα περιελάμβανε ζητήματα του Νομού Πιερίας αλλά και ευρύτερες προσεγγίσεις πάνω στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ για τη Μακεδονία. Στο διάλογό μας συγκλίναμε στην άποψη πως με στενή συνεργασία, υπευθυνότητα και πολλή δουλειά οι επόμενες μέρες για τον τόπο μας θα είναι καλύτερες»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ