Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τη Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Δέσμευση η «αρμονική συνεργασία»

Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τη Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, για την εκλογή της στο ελληνικό κοινοβούλιο εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης, στη διάρκεια της εγκάρδιας συνάντησης που είχαν χθες στο Δημαρχείο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Σας συγχαίρω για την εκλογή σας και για τον έντιμο αγώνα, τον οποίο στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, τόσο εσείς προσωπικά, όσο και όλοι οι υποψήφιοι ανεξάρτητα από τους κομματικούς σχηματισμούς που εκπροσωπούν δώσατε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των υψηλών ευθυνών που αναλαμβάνετε και είμαι βέβαιος, μέσα από την εποικοδομητική παρουσία σας  και στην προηγούμενη θητεία σας στο βουλευτικό αξίωμα, ότι θα διεκδικήσετε το καλύτερο για την Πιερία μας».

Από την πλευρά της η κα Μάνη – Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Αναστάσιο Παπαζήση, για την υποδοχή και τις ευχές του, ενώ τόνισε ότι «η αρμονική συνεργασία κεντρικής και τοπικής εξουσίας συνιστά καθοριστικό παράγοντα ώστε ο τόπος τα επόμενα χρόνια να πάει μπροστά».

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ