Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση της βουλευτού Μπέττυς Σκούφα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Ολοκληρώνονται οι πρώτες συνδέσεις

 

Έως το τέλος Μαρτίου, θα έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο στην Κατερίνη, όσοι κατέθεσαν αιτήσεις και από την περιοχή τους διέρχεται δίκτυο.

 

Ενημερωτική συνάντηση με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Μάριο Τσάκα για την πορεία των έργων εγκατάστασης φυσικού αερίου στην Κατερίνη, είχε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μπέττυ Σκούφα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσάκας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την Κατερίνη, ο οποίος αφορά τη σύνδεση όλων των καταναλωτών που έχουν καταθέσει αίτηση και βρίσκονται σε οδούς όπου υπάρχει ήδη δίκτυο έως το τέλος Μαρτίου, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο σχετικός πιλοτικός διαγωνισμός. Όπως ανέφερε, έως τον Σεπτέμβριο του 2020 θα έχει ξεκινήσει και η κατασκευή των νέων δικτύων στην πόλη, δίνοντας προτεραιότητα στις περιοχές με τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων που θα κατατεθούν.

Από την πλευρά της η κ. Σκούφα ζήτησε να μεγαλύτερη και συστηματικότερη ενημέρωση των καταναλωτών αλλά και των τεχνικών του νομού για το φυσικό αέριο, ώστε να εμπλακούν περισσότερες εταιρείες και τεχνικοί από την Πιερία σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης και διανομής και σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως θα στηρίξει όπως άλλωστε το έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, τη δημιουργία νέων δικτύων σε όλη την Πιερία και θα ζητήσει από τους καταναλωτές της Κατερίνης που ήδη έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο να βρουν άμεσα και πάροχο, ώστε η σύνδεσή τους αυτή να ολοκληρωθεί.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ