Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης – Ενημέρωση για τα προγραμματισμένα έργα

Συνάντηση εργασίας, με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γεώργιο Χατζηγεωργίου, είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, παρουσίασε σειρά έργων και δράσεων, που εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Πιερίας έτους 2020 (κατασκευή ελικοδρομίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και επίκειται η ένταξη έργου για την αποπεράτωση πτέρυγας κλινικής) καθώς και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τα οποία ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, «με σκοπό την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την κάλυψη ενδεχομένων αναγκών», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η κ. Μαυρίδου, επεσήμανε, ότι, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του νοσοκομείου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του και την  παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε εκ μέρους της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη, συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, για την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, παράλληλα με άλλα περιστατικά που κατέφθαναν στο νοσοκομείο.

Στο τέλος της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε, η αγαστή συνεργασία και η προσπάθεια που καταβάλλεται, για την ενίσχυση των υποδομών και των υπηρεσιών του νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση, η οποία έγινε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, παρόντες ήταν συνοδευόμενη ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Δημήτρης Ρουκάς, τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεόδωρος Τόνας, Φώτης Δρούγκας, Χρυσούλα Τσιρώνη και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ. Μανώλης Φωτιάδης.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ