Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση της Άννας Μάνη με τον Στ. Πέτσα – Στο επίκεντρο η ενίσχυση των ΟΤΑ

Με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την περιοχή της Πιερίας, καθώς και την επικείμενη μεταρρύθμιση και αλλαγή του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί το προσεχές διάστημα στη Βουλή.

Η κ. Μάνη τόνισε στον κύριο Πέτσα την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης στήριξης της Πιερίας και των αυτοδιοικητικών δομών της, αλλά και της Ελληνικής περιφέρειας ευρύτερα, ζήτημα «εθνικής προτεραιότητας», όπως είπε, για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Η βουλευτής Πιερίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επικείμενο νομοσχέδιο που αναμένεται να ενισχύσει την κυβερνησιμότητα και θα δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που επέφερε στην Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο εκλογικό σύστημα. 

«Ο Αν. Υπουργός διαβεβαίωσε την κυρία Μάνη ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία μαζί της τόσο για την επίλυση των όποιων ζητημάτων ανακύψουν στην τοπική κοινωνία, όσο και για την αξιοποίηση της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας της Πιερίας», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ