Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση της Άννας Μάνη με την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας

Με θέσεις και αιτήματα

 

Με την Κοσμήτορα της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, συναντήθηκε, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας.

 

Η αντιπροσωπεία, αφού συνεχάρη την κα βουλευτή για την εκλογή της, την ενημέρωσε για τη λειτουργία του σωματείου και της παρέδωσε υπόμνημα με τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, μεταξύ των άλλων, τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν εν γένει τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην μη καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης όπως ο νόμος ορίζει, τη μη τήρηση συνυπηρέτησης εκπαιδευτικών με στρατιωτικούς καθώς και τα κοινωνικά επιδόματα που χάνουν οι στρατιωτικοί λόγω αβλεψίας παραμέτρου.

Από την πλευρά της η βουλευτής Πιερίας δήλωσε πρόθυμη για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, ιδίως για τα θέματα των οικονομικών, ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης, για την επίλυση των προβλημάτων, προωθώντας τα και με τη δική της συνδρομή ως Βουλευτής στην ομάδα της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής ‘Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Τέλος, δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ