Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση στο επισκοπικό μέγαρο: Στον Μητροπολίτη ο «Ζευς»

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας με την Μητρόπολη, για τη διεξαγωγή του Katerini Run στις 8 Μαρτίου

Με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο συναντήθηκαν στο επισκοπικό μέγαρο, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», με αφορμή την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως στη διοργάνωση και διεξαγωγή του 11 Διεθνούς αγώνα δρόμου «Katerini Run 2020», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου στην πόλη της Κατερίνης.

«Αγκαλιάζουμε τις δράσεις του συλλόγου δρομέων, ο οποίος συνιστά ένα υγιές κύτταρο για την τοπική κοινωνία και συμβάλλει στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. Παράλληλα οι αγώνες οι οποίοι διεξάγει ή συνδιοργανώνει τονίζουν το ιδιαίτερο κάλλος της Πιερίας και αναδεικνύουν τον αθλητικό τουρισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος.
Ο Μητροπολίτης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διεθνή διάσταση την οποία έχει λάβει ο αγώνας, μιας και ο σύλλογος έχει τη χαρά να φιλοξενεί δρομείς τόσο των Βαλκανίων όσο και των χωρών της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων «Ζευς» Αλέξανδρος Πούλιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη διαχρονικά εποικοδομητική συνεργασία και στήριξη του συλλόγου, ενώ εξήγησε τις δράσεις και τις εργασίες οι οποίες συντελούνται για την επιτυχία του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος.
Στην επίσκεψη παρέστησαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ευάγγελος Γερομιχαλός, Μιχαήλ Γεωργιάδης και Δημήτριος Βαρνάς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.