Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας με Διεθνή Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Πιερίας: Ενημέρωση με αφορμή το συνέδριο

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου είχε συνάντηση χθες αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πιερίας, η οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το συνέδριό της στην Πιερία

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και διοικητής του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Ρίζος και ο ταμίας κ. Δημήτριος Πολυχρονίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας για το ρόλο, τους σκοπούς και τις μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες της τοπικής διοίκησης της Ένωσης, μία εκ των οποίων είναι το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Πιερία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα στηρίξει έμπρακτα τη μελλοντική τους δράση όπως και κάθε προσπάθεια που αφορά το γενικότερο συμφέρον και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.