Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση εργασίας Μπέττυς Σκούφα και Κώστα Κουκοδήμου – Κοινός στόχος η βελτίωση της ζωής των πολιτών

Για θέματα που απασχολούν τον Δήμο Κατερίνης ενημερώθηκε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κατερίνης με τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Κουκοδήμο.

Όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα από το γραφείο τύπου της βουλευτού «η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα» και η ενημέρωση περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε για το πρόβλημα ρύπανσης των θαλασσίων υδάτων του Δήμου και τις νομικές καθώς και τεχνικές ενέργειες του Δημάρχου και του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργου Νταντάμη.

Ακόμα συζήτησαν για την εξέλιξη της επιδιόρθωσης της προβλήτας στην Παραλία Κατερίνης, τη μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου, την κατασκευή του οικισμού των Ρομά και τη δημιουργία μόνιμης κλειστής λαϊκής αγοράς.

Στην συνέχεια συζήτησαν για την πρόοδο του έργου κατασκευής του Μεγάρου Μουσικής και τους τρόπους αξιοποίησής του, αλλά για και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή.

Για το θέμα των ανεμογεννητριών στα Πιέρια δήλωσε και πάλι την πλήρη αντίθεσή του στην εγκατάστασή τους στην συγκεκριμένη θέση και τις ενέργειες που κάνει για το  θέμα.

Η κ. Σκούφα από την πλευρά της, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, «τόνισε την απόφασή της να στηρίξει με το θεσμικό της ρόλο, όσες ενέργειες γίνουν από τον Δήμο με στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών του Δήμου.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ