Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση δύο νέων… συμβουλίων

Το νέο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης. 

Στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Ασημίνα Στρίμπα, η αντιπρόεδρος Αφροδίτη Αργυροπούλου, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιαννούλης, ο ταμίας Δημήτριος Αναγνωστούδης, τα μέλη, Αντώνιος Παπαντωνίου και Γεώργιος Τσώλης, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας  Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, η Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας  Ματούλα Βελώνη και ο νομικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Πιερίας Στέφανος Βαρδάκας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και πρόεδρος του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο τους. Αναφέρθηκε στην δημιουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας αποτέλεσμα συνεργασίας του Επιμελητηρίου και του Δικηγορικού Συλλόγου με σκοπό την παροχή υπηρεσιών οι οποίες θα βοηθήσουν τον επιχειρηματία και τον ιδιώτη να επιτύχει τη διευθέτηση των διαφορών του μέσω του θεσμού της διαμεσολάβησης. Το Επιμελητήριο έχει παραχωρήσει το χώρο και έχει αγοράσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό γι’ αυτό τον σκοπό.

Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε ότι θα είναι ωφέλιμο να γίνει γνωστοποίηση των λειτουργιών του Κέντρου καθώς και παράλληλες δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών και κλείνοντας ανέφερε ότι τα Επιμελητήρια προσπαθούν ώστε ο θεσμός της διαμεσολάβησης να διευρυνθεί.

Από την πλευρά της η κα. Ασημίνα Στρίμπα ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την υποδοχή και ότι σκοπός της νέας διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου είναι να συνεχιστεί η λειτουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας  αλλά ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας να επαναπροσδιοριστεί ξανά και βάσει του νέου νόμου. Συνεχίζοντας πρότεινε εκτός από τις υπηρεσίες διαμεσολάβησης, το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας  να παρέχει και εκπαίδευση και κλείνοντας πρότεινε την διεξαγωγή ενημερωτικής ημερίδας.

Ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με όλους τους παρευρισκομένους για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του Κέντρου με προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ