Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας

Συνεργασία από την αρχή

 

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργο Νταντάμη πραγματοποίησαν ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Πιερίας Χρήστος Γκατζόλης, η Προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος Αγγελική Πάλλη και ο Αρχαιολόγος Μιλτιάδης Μυτελέτσης.

 

Τα στελέχη της Εφορείας ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο για θέματα λειτουργίας και συνεργασίας με την Υπηρεσία και αντάλλαξαν απόψεις μαζί του. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού ως κινητήριου μοχλού της τοπικής τουριστικής ανάπτυξης.

Οι δύο πλευρές έδειξαν την πρόθεσή τους για διάλογο και συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο την επίλυση θεμάτων και προβλημάτων αλλά και την προβολή του τοπικού αρχαιολογικού πλούτου.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε ουσιαστική συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας που υπηρετεί την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής. Μέσα από συνεννόηση και επικοινωνία συστρατευόμαστε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», είπε ο κ. Νταντάμης και ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο και τα στελέχη της Υπηρεσίας για την εποικοδομητική συνάντηση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ