Μενού Κλείσιμο

 «Συμπολιτεία» με θέληση και ιδέες

Στέργιος Φαρμάκης:

Ο υπ. Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης κατέθεσε το συνδυασμό του «Συμπολιτεία» στο Πρωτοδικείο, την Κυριακή, συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, Γιάννη Φαρμάκη και Γεωργία Μόχλα.

Είναι ένας πλήρης συνδυασμός, με καθαρούς, νέους και ικανούς ανθρώπους σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Το ψηφοδέλτιο της «Συμπολιτείας» περιλαμβάνει το ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Είναι όλοι τους άνθρωποι με  θέληση και όρεξη για δουλειά. Συνειδητή επιλογή του Αστέριου Φαρμάκη είναι να στηρίξει τη δημιουργία ανεξάρτητων ψηφοδελτίων στις κοινότητες για να σταματήσει ο διχασμός των τοπικών κοινωνιών.

Σε δήλωση του, ο κ. Φαρμάκης ανάφερε: «Καταθέσαμε το πλήρες ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού μας στο πρωτοδικείο. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμπολιτεία» είναι άνθρωποι με ιδέες και θέληση να αγωνιστούν για ένα Δήμο Ισχυρό για όλους. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε καθαρούς, άφθαρτους και νέους ανθρώπους χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Ανθρώπους που ενώνουν τους δημότες ώστε με ομόνοια να εργαστούμε για να αφήσουμε πίσω μας την παρακμή και τη στασιμότητα. Συνεχίζουμε δυνατά με συνέπεια, αμεσότητα και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ