Μενού Κλείσιμο

Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς»: Δυναμικό ξεκίνημα

Ενημερωτική εκδήλωση και κοπή της πίτας του, πραγματοποίησε την Κυριακή ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

 

Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος ο οποίος καλωσόρισε τους ομιλητές, και ανέπτυξε σύντομα τις δράσεις της παρελθούσης και τα σχέδια του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον επικείμενο διεθνή αγώνα δρόμου του συλλόγου «Katerini Run 2020» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των καλεσμένων Δρ. Σπύρου Κέλλη και Δρ. Ιωάννη Τερζίδη, με θέματα «Βασικές παράμετροι προετοιμασίας σε αγώνα Μαραθώνιου – Ημιμαραθωνίου δρομέων υγείας» και «Συχνές κακώσεις κάτω άκρων – πρόληψη», αντίστοιχα. Ο Δρ. Κέλλης και ο Δρ. Τερζίδης είναι ακαδημαϊκοί του Α.Π.Θ. με πολύχρονη ενασχόληση με τον αθλητισμό, την προπονητική και την επίβλεψη αθλητών. Κατόπιν των εισηγήσεων ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο Βουλευτής Πιερίας Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωπος της Βουλευτού Πιερίας ΄Αννας Μάνη-Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, Αθανάσιος Αναγνώστου, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Σάββας Καρυπίδης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεωργίου π. Δημήτριος Παναηλίδης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

Το «φλουρί» κέρδισε η δραστήρια δρομέας Ελένη Κώστα, με δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια προσφορά κεντρικού αθλητικού καταστήματος της πόλης μας. Την εκδήλωση συντόνισε ο γραμματέας του συλλόγου, Γεώργιος Μίχος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.